Boer Zkt. Vrouw Dina Tersago moet heel slecht nieuws brengen in 'Boer zkt Vrouw'
COS
Dina Tersago moet heel slecht nieuws brengen in 'Boer zkt Vrouw'
Foto: VTM

Zondag is er een nieuwe aflevering van 'Boer zkt Vrouw'. We maken dan eindelijk kennis met de laatste twee boeren: Jef en Kevin.

Vorige week maakte Vlaanderen kennis met Cathy, Raphaël en Stef, de eerste drie boeren die op zoek gaan naar de liefde in het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw: Blind Verliefd'. Op zondag 26 februari onthullen ook koeienboer Jef (33) en witloof- en frambozenboer Kevin (28) hun ware gelaat in de tweede aflevering.

"Ik ben reuze benieuwd, maar mijn verwachtingen zijn niet al te hoog. Hoe hoger de verwachtingen, hoe meer je teleurgesteld kan worden. Ik ben al een paar keer tegen de lamp gelopen in de liefde en nu wil ik gewoon mezelf zijn en m’n hart kunnen volgen in plaats van mijn hersenen", klinkt het bij Kevin. 

Bij haar aankomst op de boerderij moet Dina Tersago echter meteen heel eerlijk zijn en heeft ze ontnuchterend nieuws voor hem. "Er hebben niet heel veel vrouwen gereageerd. Vandaag zullen er zes vrouwen zijn. Dat is niet superveel", zegt Dina.

"Als er zich veel vrouwen inschrijven, dan moet je er ook veel meer teleurstellen", bedenkt Kevin zich. "Ik heb dan liever rond de tien vrouwen. Het zijn er nu maar zes. Als er daar maar een goede tussen zit, is dat voor mij meer dan genoeg. Ik sta heel positief in het avontuur."

Meer nieuws

Meer nieuws

.