Dina Tersago maakt belangrijke kanttekening bij ‘Boer Zkt Vrouw’: “Zo belangrijk als je naar elkaar wil toegroeien”
COS
Dina Tersago maakt belangrijke kanttekening bij ‘Boer Zkt Vrouw’: “Zo belangrijk als je naar elkaar wil toegroeien”
Foto: Instagram/VTM - Boer Zkt Vrouw

Dina Tersago zal vanaf maandag samen met An Lemmens verschillende boeren aan een partner helpen. Deze keer niet in het buitenland, maar opnieuw in eigen land.

Door de coronacrisis was VTM genoodzaakt ‘Boer Zkt Vrouw’ weer naar Vlaanderen te brengen. En ook hier dwingen de omstandigheden de makers om verschillende aanpassingen te doen. Dina Tersago vertelt aan Primo hoe ze te werk zijn gegaan.

“De boeren zijn hun brieven zelf komen halen bij VTM en lezen die zonder hulp van vrienden of familie. Tien brievenschrijvers worden uitgenodigd voor een speeddate en de vijf die daaruit worden gekozen, mogen meteen blijven logeren en vormen de bubbel van de boer in kwestie.”

“Om elkaar beter te leren kennen is het immers belangrijk dat ze niet de hele tijd rekening moeten houden met afstand. Want een knuffel of aanraking zijn o zo belangrijk als je naar elkaar wil toegroeien”, vindt Dina.

Veel mag Dina nog niet verklappen, maar het wordt volgens haar deze keer zeker romantisch. “Er zijn absoluut wel vlinders, al bij het lezen van de brieven.” Dina hoopt ook dat boer Tristan, die naar een man op zoek is, door zijn deelname andere boeren kan overtuigen om uit de kast te komen. “Ook al is boer nog steeds een erg mannelijk beroep.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.