Dina Tersago genadeloos voor haar zoontjes Isak en Thor: "Sint is niet geweest"
LHX
Dina Tersago genadeloos voor haar zoontjes Isak en Thor: "Sint is niet geweest"
Foto: VTM

Dina Tersago heeft twee zoontjes, Isak (7) en Thor (5). Het zijn twee wilde jongens, en daarom nam ze vorig jaar een drastische maatregel.

Wanneer Dina Tersago te gast is in 'De ideale wereld', gaat het onder meer over Sinterklaas en de stijgende prijzen. "Vorig jaar had ik een heel budgetvriendelijke oplossing: de Sint is niet geweest", onthult ze tot iedereens grote verbazing.

"Ik vond dat mijn kinderen het echt hadden uitgehangen", verklaart ze. "Ik dacht: ik ga ze dat toch eens laten voelen, want ze waren niet flink."

Wel gaf ze hen chocolade en schreef ze in naam van de Sint een brief aan Isak en Thor. "Een heel mooi geschreven brief waarin staat dat mama en papa het niet leuk vinden als ze niet flink luisteren. En dat mama al een paar keer een verwittiging had gegeven."

Haar inspanningen hebben echter niet zoveel opgeleverd. "Ze waren blij met de chocolade, dat is nog het ergste van al", vertelt ze. "Ze zeiden: 'Oké, volgend jaar dan.'"

Bovendien moet ze toegeven dat Isak en Thor niet bepaald flinker zijn geworden. "Ik heb twee heel wilde jongens. Ik weet soms echt niet meer wat ik moet doen om ze onder controle te houden", klinkt het wanhopig.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.