Dina Tersago geeft het eerlijk toe over 'Boer zkt Vrouw': "Bang voor na vorig seizoen"
COS
Dina Tersago geeft het eerlijk toe over 'Boer zkt Vrouw': "Bang voor na vorig seizoen"
Foto: VTM

Het zestiende seizoen van 'Boer zkt Vrouw' staat voor de deur. Deze week stelt Dina Tersago ons voor aan de vijf boeren en één boerin.

Op maandag 12 juni geeft Dina Tersago het startschot van een nieuwe amoureuze zoektocht in een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Vijf boeren en één boerin staan te popelen om de liefde van hun leven te ontmoeten, ondanks het turbulente vorige seizoen.

Of Dina al bekomen is van het afgelopen seizoen? "Ik ben dat nog een beetje aan het verteren", geeft ze toe. "Maar ça va, ja. Je ziet het: wij hebben het niet in de hand natuurlijk", bedenkt Dina zich bij HLN Showbits.

"Ik dacht na vorig seizoen... Ik was bang dat de boeren wat ontmoedigd zouden zijn, maar integendeel. Ze hebben er heel veel zin in", benadrukt de presentatrice over haar nieuwe lading boeren.

Naast de gebruikelijke melkveeboeren, zit er voor het eerst ook een 'vlasser' bij én een biodynamische boer. "Dat is een zeer doorgedreven boerderij, die heel erg bezig is met de wetmatigheden van de natuur."

Meer nieuws

Meer nieuws

.