Dina Tersago dropt bommetje in 'Huis Gemaakt': "Zuurste appel die je ooit hebt gegeten"
COS
Dina Tersago dropt bommetje in 'Huis Gemaakt': "Zuurste appel die je ooit hebt gegeten"
Foto: VTM

Maandag gaat de grote finaleweek van 'Huis Gemaakt' van start. Op woensdag 1 juni wordt in de spannende finale bekendgemaakt welk koppel zijn eigen verbouwde huis cadeau krijgt.

Vlak voor de finaleweek kan beginnen, verraste Dina Tersago de koppels donderdag nog met een belangrijke boodschap. Een boodschap die insloeg als een bom. In de finale zullen namelijk geen drie, maar twee koppels strijden voor de overwinning...

"Ik wil dat jullie de komende week nog eens alle registers opentrekken, want we gaan nu in één rechte lijn naar de finish", stak Dina van wal op het einde van de aflevering. "Jullie finaleweek start morgen om 8 uur en jullie krijgen 6 dagen de tijd om jullie huis helemaal af te krijgen."

"Op het einde van de finaleweek zal onze jury op basis van de ranking, maar ook op basis van de prestaties tijdens de finaleweek, beslissen welke twee koppels naar de finale gaan. Jullie horen het goed, jullie gaan maar met twee koppels naar de finale. Dus volgende week is allesbepalend."

"Wat een plottwist! Als je er niet bij kan zijn in de finale, dat is de zuurste appel die je ooit hebt gegeten", beseften Alexia & Emiel. Bij Anaïs & Cedric, die onderaan de ranking staan, was de teleurstelling groot. Maar de vechtlust is nóg groter. Net zoals bij Eline & Younes: "We beginnen aan de belangrijkste week van ons leven!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.