VTM

Dina Tersago doet oproep aan 'Huis Gemaakt'-kijkers: "Ze zijn daar echt heel erg door geschrokken"

door: COS
Dina Tersago in 'Huis Gemaakt'
Afbeelding bron: VTM

Na Caroline en Filip in 'Blind Gekocht' op Play4 is er ook in 'Huis Gemaakt' op VTM een koppel dat het hard te verduren krijgt. Op Twitter spuien veel kijkers erg harde reacties over Alexia en Emiel.

Alexia en Emiel maakten zich enkele afleveringen geleden niet sympathiek door enkele uitspraken over en tegen Ines en Sebastien. Zo noemden veel 'Huis Gemaakt'-kijkers Alexia en Emiel arrogant en respectloos.

Het koppel uit Boortmeerbeek heeft die reacties ook gelezen. "Ze zijn daar enorm van geschrokken, van de reacties die ze kregen", weet 'Huis Gemaakt'-presentatrice Dina Tersago te vertellen bij HLN Showbits. Volgens Dina zijn ze vooral heel vastberaden om hun doel te bereiken en kan dat voor vuurwerk zorgen.

Dina vindt het erg wat ze over het koppel moet lezen. Ze weet dat kandidaten bij zo'n programma's weleens de wind van voren kunnen krijgen. Maar ze wil kijkers vragen om na te denken over hoe je iets zegt, wanneer ze een tweet plaatsen.

"Ik weet dat kandidaten wel met kritiek om kunnen, maar het is de manier waarop. En ik kan wel zeggen dat die daar ook echt heel erg door geschrokken zijn. Ik wil toch een milde oproep doen voor mildheid", aldus Dina Tersago bij HLN Showbits.