Dina Tersago doet Andy Peelman schrikken met onthulling: "Da's een reden waarom ik geen dochter wou"
COS
Dina Tersago doet Andy Peelman schrikken met onthulling: "Da's een reden waarom ik geen dochter wou"
Foto: VTM

In 'Ze Zeggen Dat' doen Dina Tersago en Andy Peelman donderdag een straf experiment. Ze gaan na of het klopt dat vrouwen zich niet veilig voelen als ze alleen over straat moeten.

Dina Tersago, Gloria Monserrez en 100 andere vrouwen zoeken uit hoe vaak vrouwen worden geïntimideerd in vergelijking met mannen. Beide dames maakten al situaties mee waarin ze zich onveilig voelden.

"Als ik student was en ik zat op de trein, is iemand mij gevolgd tot het station waar ik moest zijn. Hij is mee afgestapt en vroeg: 'Mag ik mee naar huis gaan?' Ik zei 'nee' en die is daar blijven staan", herinnert Dina zich.

Dat doet Andy Peelman enorm schrikken. "Dat is een van de redenen waarom ik geen dochter wou. En dat is geen gezever, ik wou een zoon", bekent hij.

"Als je zoon uitgaat, dan denk je: oké, die kan misschien een lap krijgen. Bij een meisje maak je je constant zorgen. Ik weet nu al: ik ga die afzetten, ik ga die halen, omdat dat een meisje is. Da's zo stom dat we ons daar meer zorgen over moeten maken."

'Ze Zeggen Dat', donderdag 11 november om 20.35 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.