"Deze verrassende BV maakt vrijdag zijn intrede in The Masked Singer"
PMN
"Deze verrassende BV maakt vrijdag zijn intrede in The Masked Singer"
Foto: VTM

Vrijdag is er een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. En er maakt ook een nieuwe BV zijn intrede.

Elke week komt er tot nu ook iemand nieuw bij. Dat zal aanstaande vrijdag niet anders zijn. Dan maakt de suikerspin zijn intrede. "Alles zoet? Zin in een stukje suikerspin? Of zijn jullie geen zoetekauwen? Laat me misschien nog even heel, ik moet nog een tijdje mee. Al die suiker is toch zalig? Mensen worden daar zo gelukkig van", geeft de suikerspin al een voorsmaakje. 

"Al moet ik tegenwoordig wel beter opletten voor mijn figuur. Ik zie het leven dan ook door een roze bril. Al is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik heb massa’s energie. Daardoor raak ik soms helemaal zot gedraaid. Maar dat kan me hier goed van pas komen. Ik ben een echte suikerbom en laat de boel ontploffen.”

En die suikerspin zou wel eens een heel verrassende Bekende Vlaming kunnen zijn. Veel luisteraars van Joe denken dat het Anke Buckinx is. Zelfs Sven Ornelis, met wie ze de ochtendshow presenteert, denkt dat dit wel eens zo zou kunnen zijn. Anke denkt er het hare van. "Het is iets met zoetigheid en ze linken mij daaraan", reageert ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.