Video “Deze kandidaat maakt meeste kans om ‘Regi Academy’ te winnen”
WVDS
“Deze kandidaat maakt meeste kans om ‘Regi Academy’ te winnen”
Foto: VTM

In ‘Regi Academy’ gaat Regi Penxten met zijn expertenteam van Kathleen Aerts, Lester Williams en Jaap Reesema op zoek naar een nieuwe stem voor zijn volgende single. Vorig jaar vond hij die bij Pauline.  

Regi Academy’ winnen kan voor de winnaar of winnares zomaar dé succesvolle start van zijn of haar muziekcarrière betekenen. Na verschillende rondes in Marbella zijn er van de meer dan twintig kandidaten nu nog zes kandidaten over. Hanne, Anaïs, Billi en Melanie bij de meisjes en Arno en Lars bij de jongens.

Wij vroegen onze showbizzwatcher wie volgens haar naast Regi in het Sportpaleis zal opduiken. “Dan zeg ik toch een jongen”, klinkt het. “Regi heeft al in verschillende interviews aangegeven dat hij het wel leuk zou vinden mocht er nog eens een jongen in de Regi family komen.”

De keuze kan dus gereduceerd worden tot Arno of Lars. “Dan moet ik toch zeggen dat Arno meer kans maakt. Iedereen was meteen omver geblazen door Arno. Ik denk dat veel kijkers bij hem het Pauline-gevoel hadden van: ‘Ja, dat wordt de winnaar’.” 

En onze showbizzwatcher kan bij het maken van haar keuze een opmerkelijke gebeurtenis ook moeilijk negeren. Wil je weten wat ze ontdekt heeft? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.