De veelbesproken twee brieven van Jana in 'Blind Getrouwd': Christiaan wil er nog iets over kwijt
LHX

Het onverwachte einde van het huwelijk tussen Christiaan Graulus en Jana De Bosscher in 'Blind Getrouwd' maakte heel wat los bij de kijkers. Onder meer het feit dat Jana twee brieven bij zich had op het beslissingsmoment, riep vragen op.

Tijdens het beslissingsmoment liet Jana De Bosscher het woord eerst aan Christiaan Graulus. Ze kon zich zowel in een ja als in een nee vinden, en had daarom twee verschillende brieven geschreven. 

Dat lokte heel wat verontwaardigde reacties uit van de kijkers. Christiaan trekt zich daar echter weinig van aan: aan TV-Familie laat hij weten dat die actie van Jana erg hard is uitvergroot.

Ook vertelt hij erbij dat hij de ja-brief nooit gelezen heeft. Dat hoefde voor hem ook niet. Alles wat ze tegen elkaar wilden zeggen, hadden ze immers al met elkaar besproken. "Jana wilde niet uit de lucht vallen op dat moment. Ik had haar daags voordien dus verteld dat ik overwegend aan de 'nee'-kant stond."

Hij was dan ook wel wat verrast toen ze ook een ja-brief bleek te hebben. "Omdat we afgesproken hadden dat we nee gingen zeggen."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.