The Masked Singer De tips liegen niet: 'Dit moet Champignon in 'The Masked Singer' zijn'
COS
De tips liegen niet: 'Dit moet Champignon in 'The Masked Singer' zijn'
Foto: VTM

Champignon, Raaf, Leeuw en Mummie zijn de eerste figuren uit 'The Masked Singer' die een ticket voor de Big Bang konden bemachtigen. Soaperstar haalde die net niet.

Wie als eerste zeker was van zijn plekje in de volgende show was Champginon. Het waren zijn 'The Masked Singer'-collega's die dat hadden besloten. Voor kijkers betekent dat een weekje langer zoeken naar de identiteit van het schattige figuur. Maar is dat wel nodig?

Op sociale media lijken veel kijkers sinds de aflevering van vrijdag helemaal zeker van hun stuk. De hoofverdachte op sociale media is Ketnetwrapper en MNM-dj Sander Gillis. De laatste tip lijkt dat te bevestigen. Sander zong in de musical 'Robin Hood & Ik' namelijk het nummer 'Ave Maria'.

Maar de afgelopen weken waren nog heel wat tips te vinden. Zo verkleedde Sander zich ooit als een smurf en was het smurfenlied in een van de filmpjes te horen. De 'Titanic'-pose voerde hij onlangs uit met Kobe Ilsen. Ook de stem van Sander kan je best vergelijken met die van Champignon.

Meer nieuws

Meer nieuws

.