De spanning stijgt! Wie wint de finale van 'The Voice van Vlaanderen'?
COS

Yente, Johan, Louise, Evert of Wesley: één van hen wordt de winnaar van 'The Voice van Vlaanderen 2022'. De vijf finalisten warmen zich op om vrijdag 23 december nog één keer keihard te knallen in de grote finale.

In de finaleshow zingen de vijf finalisten nog één keer de pannen van het dak in de hoop met de overwinning aan de haal te gaan. Wie sluit het jaar af als de nieuwe The Voice van Vlaanderen? En wie mag een single opnemen en gaat naar huis met 25.000 euro? 

De talenten brengen vrijdag één nieuw solonummer en het groepsnummer 'Last Christmas' in de versie van Miley Cyrus. Vervolgens kiest het publiek zijn drie topfinalisten en stopt het avontuur voor de twee talenten met de minste stemmen.

De overblijvende superfinalisten gaan door naar de slotronde waarin ze een zelfgekozen best of-nummer uit hun Voice-parcours brengen. Degene die dan de meeste stemmen verzamelt via sms en vtm.be, wordt dé Voice van Vlaanderen.

Niet alleen de finalisten zorgen vrijdag voor een muzikale explosie. Ook Pommelien palmt het podium in voor een spetterend optreden en brengt haar gloednieuwe single 'Zilver'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.