De schrik zat er goed in voor Laura Tesoro in ‘Liefde Voor Muziek’: “Ik was bang dat ik mijn haar moest afknippen”
WVDS
De schrik zat er goed in voor Laura Tesoro in ‘Liefde Voor Muziek’:  “Ik was bang dat ik mijn haar moest afknippen”
Foto: VTM

De immer sympathieke Laura Tesoro is een zeer veelzijdige artiest die naast haar carrière als zangeres ook het betere presentatiewerk voor haar rekening neemt en daarnaast ook te zien is in ‘Liefde Voor Muziek’. Maar daar dreigde het even mis te lopen.

En de deelnemers zijn duidelijk in Het Laatste Nieuws dat er een fameus feestje is geweest tijdens de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’. En op die party werd er natuurlijk veel gedanst.

Maar terwijl ze helemaal los gaan op het feestje heeft Laura Tesoro toch wel even een ‘dingetje’. Ze gaat helemaal op in de muziek en klimt zelf op het kookeiland om haar dansmoves te tonen, maar dan gebeurt iets wat niemand had zien aankomen.

“Dus de muziek van Macklemore speelt en als ik dat hoor, moet ik meezingen”, vertelt Laura het verhaal. “Ik stond op het keukeneiland, maar ik had niet gezien dat daar iets hing tegen de vliegen en plots hing mijn haar daarin vast.”

Een spannend momentje, maar met gelukkig een goede afloop. “Ik was bang dat ik mijn haar moest afknippen, maar het is toch goedgekomen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.