'De Buurtpolitie' keert terug met nieuwe gezichten: 'Deze acteurs werden aan de deur gezet'
COS
'De Buurtpolitie' keert terug met nieuwe gezichten: 'Deze acteurs werden aan de deur gezet'
Foto: VTM

Het bekendste politiekorps van ons land is terug! Vanaf vandaag zetten commissaris Berckmans (Willy Herremans) en zijn team zich schrap voor de opnames van een gloednieuw seizoen van 'De Buurtpolitie: De Klok Tikt'.

De tijdsdruk is in het nieuwe seizoen van 'De Buurtpolitie' groter dan ooit. Het politiekorps moet racen tegen de klok en alles op alles zetten om in de eerste uren na een delict cruciaal speurwerk te verrichten. Vier nieuwe gezichten maken hun opwachting, terwijl we afscheid nemen van vier vertrouwde gezichten.

We maken kennis met Simon Eeraerts. De content creator en vriend van Stien Edlund kruipt in de huid van Stan Koklovoski, aka ‘De Kokki'. Bram Tahamata vertolkt dan weer de rol van Vic Truye, een jonge laborant. Bram is zanger en maakt zijn debuut als acteur. Hij speelde mee in de musical 'Wicked' en bracht onlangs zijn eerste album uit.

Twee bekendere gezichten herkennen we bij dispatcher Becky Bosmans, vertolkt door Jits Van Belle. Jits zagen we enkele jaren geleden in 'Familie' als Robyn. Nog een 'Familie'-gezicht is Kristof Verhassel. Hij speelt sociaal assistent Marco Costa. In 'Familie' speelde hij enkele jaren Stan, daarna was hij Jasper in 'Thuis'.

We mogen ons komend seizoen aan een terugkeer van enkele vertrouwde gezichten verwachten. Zo is Ianthe Tavernier terug als Fleur, maar zien we ook rechercheurs Brigitte (Ilse La Monaca) en Eric (Manoe Frateur), inspecteurs Vince (Dempsey Hendrickx) en Emma (Lisa Gerlo) en Hugo De Bolle (Mathias Daneels) van de computer crime unit.

We nemen jammer genoeg ook afscheid van heel wat acteurs. We zeggen vaarwel tegen Tineke Schilebeeckx (Nicoline Hummel), Patrick Tilkens (Eric Peeters), Louise Mertens (Liandra Sadzo) en Indy Nzeza (Jean-Romy Manzila). 

Meer nieuws

Meer nieuws

.