Boer Zkt. Vrouw De bom barst in 'Boer zkt Vrouw': "Het is hier geen Chirokamp"
COS
De bom barst in 'Boer zkt Vrouw': "Het is hier geen Chirokamp"
Foto: VTM

Dina Tersago voorspelde een Boer zkt Vrouw-reeks vol emoties, en dat blijkt op zondag 12 maart niet gelogen. De gemoederen lopen hoog op in het VTM-programma.

Boeren Jef en Kevin moeten enkele vrouwen teleurstellen op het beslissingsmoment. Melkveeboer Stef heeft dan weer zijn eerste kus uitgedeeld. En Raphaël? Voor hem ziet het er minder rooskleurig uit wanneer jaloezie zijn eens zo goed bevriende vrouwen uit elkaar drijft en de bom barst. 

De dag begint bij de hoefsmid nochtans veelbelovend. Na de 24-uursdate met Jolyn keren Jasha en Katrijn terug naar de boerderij. De dames hebben het duidelijk gezellig gehad. In die mate zelfs dat Raphaël hen eraan herinnert dat ze hier zijn voor hém, en dat hij echt op zoek is naar de ware liefde.

"If you want me, probeer mijn hart dan te veroveren. Het is heel fijn dat jullie zo goed overeenkomen, maar het is hier geen Chirokamp", zegt Raphaël. "Jullie zijn hier nog altijd voor mij, dus pak de momenten samen en probeer die vlinders op te wekken."

Raphaël verklaart hiermee echter onbedoeld zelf de strijd voor geopend. En de vrouwen die eens zo goed bevriend waren, staan opeens lijnrecht tegenover mekaar, met alle gevolgen vandien. We zien het zondag 12 maart om 19.55 uur bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.