Dat is slikken voor Jacques Vermeire: Maxime Vermeire stopt met werken voor 'De Vermeires'
COS
Dat is slikken voor Jacques Vermeire: Maxime Vermeire stopt met werken voor 'De Vermeires'
Foto: VTM

Zaterdag start bij VTM de nieuwe realityreeks 'De Vermeires'. Jacques Vermeire en zijn gezin ontvingen de afgelopen maanden camera's in hun privéleven.

Julie Vermeire volgde de studie media en entertainment business. Haar broer Maxime Vermeire volgde een opleiding tot beenhouwer. Tot voor kort werkte hij ook in een slagerij in Antwerpen, waar hij woonde met zijn toenmalige vriendin.

Na de breuk trok Maxime terug in bij vader Jacques Vermeire in Keerbergen. Een maand probeerde Maxime te pendelen. "Maar dat was heel zwaar, want we begonnen om 6 uur 's ochtends en waren pas klaar om 18.30 uur. Dat was niet langer haalbaar met die afstand", zegt Maxime in Dag Allemaal.

Sinds zijn ontslag ging hij niet terug aan de slag als slager. "Ik was van plan om aan de slag te gaan in een slagerij in de buurt. Maar toen kwamen ze op de proppen met 'De Vermeires'. Mocht ik weer zijn gaan werken, dan had ik niet mee kunnen doen."

Jacques moest slikken toen Maxime vertelde dat hij zou stoppen met werken. "Eerst juichte ik dat helemaal niet toe, maar nu zie ik het als een zegen. Zonder Maxime zou 'De Vermeires' enkel over vader en dochter gegaan zijn", merkt Jacques op.

Meer nieuws

Meer nieuws

.