VTM

Dany Verstraeten verrast collega: “Frank Vandenbroucke zit mee in het complot!”

door: COS
Afbeelding bron: Medialaan

VTM-journalist Dirk Van den Bogaert heeft donderdagavond afscheid genomen van het VTM Nieuws. Hij was er meer dan 30 jaar politiek verslaggever.

Van Stef Wauters kreeg Dirk vanuit de VTM Nieuwsstudio een filmpje met fragmenten uit zijn carrière. In de Brusselse Wetstraat werd hij dan weer letterlijk in de bloemetjes gezet door zijn collega Dany Verstraeten.

“Bij zo’n moment moest ik toch even aanwezig zijn, na al die jaren samenwerken, om jou hier uit te wuiven. Ik kom met een verzoek, maar je het dat zelf al half ingewilligd. Jij zorgt er altijd voor dat ik een topgast heb op zondag. Mijn verzoek was om dat verder te blijven doen en dat ga je dus doen.”

Complot

“Ik ga dat met heel veel plezier doen, want ik zou jou te veel missen, Dany”, gaf Dirk toe. Dany vraagt Dirk vervolgens wie zondag zijn politieke gast is. Dat is volgens Dirk Frank Vandenbroucke. Dany moet dat echter tegenspreken.

“Weer een verrassing, want Frank Vandenbroucke zit mee in het complot. Hij komt zaterdag naar onze studio, omdat wij zondagmiddag plaats willen maken voor jou. Jij bent zondagmiddag mijn politieke gast, als je daar zin in hebt.” En of hij daar zin in heeft. “Wat een verrassing!”

Dany Verstraeten en Dirk Van den Bogaert
Afbeelding bron: Printscreen video VTM Nieuws