Danny laat Sandra geschokt achter in 'B&B Zoekt Lief': "Wanneer is het goed voor jou, Sandra?"
COS
Danny laat Sandra geschokt achter in 'B&B Zoekt Lief': "Wanneer is het goed voor jou, Sandra?"
Foto: VTM

Bij 'B&B Zoekt Lief' mogen we ons weer aan een turbulente week verwachten. De ingrediënten zijn spanning, romantiek en onverwachte wendingen.

Mabel krijgt in Frankrijk een verontrustend telefoontje van regisseur Bas. Hans, die alleen op hotel ging slapen, kreeg steken in zijn borstkas en moest met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. "Ik ben er effe niet goed van", zegt Mabel.

In Turkije worden de emoties tussen Sandra en Danny dan weer tot het uiterste gedreven. Een lief gebaar van Danny tijdens het klussen wordt niet begrepen door Sandra, wat tot een confrontatie leidt en de rebel in Danny naar boven haalt. "Wanneer is het goed voor jou, Sandra? Flirt maar wat voort met Guy", klinkt het bitsig.

Alicia in 'B&B Zoekt Lief'
VTM

In Spanje neemt Wim zijn drie vrijgezellen mee op een mysterieuze verrassingsdate. Later die dag heeft hij een openhartig gesprek met Kelly over hun gevoelens. Ondertussen zorgt een nieuwe vrijgezel voor opschudding in het paradijs van Nele in Brazilië

Ook bij Alicia en Niels wordt de romantiek verstoord door de komst van een andere kandidaat. "We zaten net gezellig samen met een wijntje, maar er kwam een nieuwe kandidaat aan en ik mocht mijn wijntje alleen opdrinken," lacht Niels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.