The Masked Singer Danira Boukhriss Terkessidis viel maanden voor 'The Masked Singer' al door de mand: 'Dit is er gebeurd'
COS
Danira Boukhriss Terkessidis viel maanden voor 'The Masked Singer' al door de mand: 'Dit is er gebeurd'
Foto: VTM

Vrijdag namen we in 'The Masked Singer' afscheid van Foxy Lady. Een dag later stond een ontmaskerd Danira Boukhriss Terkessidis al op het podium van het Sportpaleis.

Dat Danira Boukhriss Terkessidis achter het masker van Foxy Lady schuilging, was voor heel wat 'The Masked Singer'-kijkers al sinds de start van het programma geen geheim meer. 

Een heleboel kijkers van 'De Allerslimste Mens ter Wereld' hadden al langer een vermoeden dat Danira onder een van de maskers van 'The Masked Singer' verstopt zou zitten. Dat had Danira aan zichzelf te danken.

"Danira, ze gaan je vragen voor 'The Masked Singer', hè", klonk het bij Erik Van Looy na een ronde waarbij Danira moest zingen. Danira reageerde met een veelbetekenende lach. Ze kon zich er vervolgens niet meer goed uitpraten. "Je bent het erger aan het maken, denk ik", zei ook Gilles De Coster.

"Zo vospelbaar!", schrijft Play4 bij het filmpje. "Zonder deze verspreking hadden we het nooit geraden!", lacht VTM. "Sinds ze zo raar deed, wist ik dat ze mee ging doen", zegt een kijker. 

https://www.instagram.com/p/CrB8YJrLP0O/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.