Dan toch goed nieuws voor Aaron Blommaert: 'Dit krijgt hij plots te horen van VTM'
COS

Vorige week was er minder goed nieuws voor Aaron Blommaert. De acteur, zanger en presentator moest zijn plekje als presentator van 'The Voice van Vlaanderen' doorgeven aan Aster Nzeyimana.

Aaron Blommaert hoeft niet lang te treuren, want VTM heeft hem al een nieuwe job aangeboden. De winnaar van 'The Masked Singer' zal 'The Voice Kids' binnenkort presenteren. Dat doet hij naast Nora Gharib. An Lemmens zwaait na zes seizoenen af.

"De cirkel is rond. Op mijn 14e stond ik met een bang hartje 'Louise' van Gers Pardoel te zingen in 'The Voice Kids' en belandde ik in team Slongs. Die ervaring neem ik mee om alle kinderen een hart onder de riem te steken. Ik weet exact hoe het voelt", zegt Aaron.

"Het wordt ongetwijfeld super gezellig! Zeker met Nora aan mijn zijde, met wie het erg goed klikt! En met wat voor coaches mogen we in dit muzikale avontuur stappen. Het zijn bijna allemaal vrienden en collega’s van mij", merkt Aaron op.

Pommelien Thijs zat samen met Aaron in '#LikeMe', Coely was zijn medefinalist in 'The Masked Singer' en met Laura presenteert hij 'Tien Om Te Zien'. "Enkel met Metejoor moet ik nog is een pint gaan drinken en we zijn rond", lacht Aaron.

Meer nieuws

Meer nieuws

.