Creatief directeur van VTM: “Het is Jens Dendoncker ook maar allemaal overkomen"
PMN

Elke maandag zien we Jens Dendoncker aan het werk op VTM. Met ‘Da’s Liefde’ heeft hij een nieuw programma beet.

We zien Jens Dendoncker regelmatig bij VTM. Hij was ook jurylid in ‘The Masked Singer’. Creatief directeur Davy Parmentier laat in ‘De Morgen’ zijn licht schijnen over de populaire West-Vlaming.

"Dat Jens in ál onze programma's zit, is een beetje kort door de bocht.  Maar het klopt dat hij bij de zender al een heel mooi traject heeft afgelegd."

Davy weet wat Jens zo populair maakt.” Om te beginnen is hij een heel goede tv-maker. Jens weet perfect wat werkt op televisie en hóé het werkt. Een simpel voorbeeld: Karen Damen gooit als jurylid in The Masked Singer ongefilterd in de groep wie er volgens haar onder een masker zit.” 

"Hij is bijna per ongeluk op tv gerold"

“Dat is haar authenticiteit. Maar Jens weet perfect hoe hij haar alsnog aan het twijfelen kan brengen. En zo haar en de kijker op een ander spoor kan zetten. Dat moet niemand hem zeggen, hij voelt dat zelf aan en neemt die rol van nature op zich."

“Jens pretendeert niet iets te zijn dat hij niet is. Het is hem ook allemaal maar overkomen. Hij is bijna per ongeluk op tv gerold en haast instant een hit geworden."
 

Meer nieuws

Meer nieuws

.