Interview Connor Rousseau is wat opgevallen bij Camille en Loredana in 'The Masked Singer'
WVDS
Connor Rousseau is wat opgevallen bij Camille en Loredana in 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Conner Rousseau stond mee in de finale van ‘The Masked Singer’ als (wit) Konijn naast twee topzangeressen. Een avontuur volledig buiten zijn comfortzone.  

“Ik had het niet verwacht maar ik heb me super geamuseerd. De timing kwam goed uit met mijn agenda deze zomer, toen was het rustiger. 

“Vrijdag zat ik met Camille en Loredana in de Kinepolis en dat was overweldigend. We werden daar als halve popsterren bejubeld en toegeroepen. Kindjes die met ons op de foto wilde. Voor mij was dat een ‘once in a lifetime experience’”, vertelt Conner Rousseau aan onze redactie.

“De twee deelnemers die de grootste indruk op mij gemaakt hebben zijn toch wel Camille en Loredana. Camille is de beste zangeres van België en Loredana is de meest onderschatte zangeres. Ze hebben beiden een geweldige X factor en entertainment gehalte, maar blijven met beide voeten op de grond staan.”

“Ik voelde mij ook constant superprofessioneel omringd door de productiecrew. Er komt heel wat bij kijken, van geheimhouding tot het programma maken. Van thuis opgehaald worden tot de juiste voeding, de juiste coaching, de juiste strategieën voor de opnames.”

“Hoewel ik ook wel zenuwen had voor mijn deelname aan ‘De Slimste Mens’, lag dat programma meer in mijn comfortzone dan ‘The Masked Singer’, wat het ook een grotere ontdekkingstocht en ervaring maakte voor mezelf.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.