The Masked Singer Conner Rousseau zet Niels Destadsbader meteen op verkeerd spoor: "Zo was ik al van zijn radar af"
COS
Conner Rousseau zet Niels Destadsbader meteen op verkeerd spoor: "Zo was ik al van zijn radar af"
Foto: VTM

Vrijdag kwam er een einde aan het tweede seizoen van 'The Masked Singer'. Conner Rousseau was voor velen de verrassendste ontmaskering van de avond.

Niels Destadsbader kwam tijdens 'The Masked Singer' voor verschillende verrassingen te staan. Er deden namelijk een heleboel vrienden van hem mee. Dat Guga Baúl en Conner Rousseau IJskoning en Konijn waren, had hij écht niet zien aankomen.

"Het was ook wel grappig om Niels te zien, want we gaan soms padellen en op een bepaald moment waren Lauren, Guga, en ik daar te vroeg", herinnert Conner zich in 'Behind The Mask'. Dat ze niets mochten zeggen over hun deelname, was lastig, maar ook best grappig.

"Ik dacht: ik ga hem direct op een fout spoor zetten. Ik zei tegen Niels: 'Wat staat er op je agenda?' Hij zei: 'The Masked Singer'-opnames.' En ik zei: 'Amai, is dat nu al die opnames? Dat is pas voor volgend jaar.' 'Ja, ik kijk er wel naar uit', zei hij. Ik zeg: 'Dat is nu iets wat ik graag zou doen.'"

Niels reageerde verrast en vroeg meteen of hij eens moest bellen. "Ik weet het niet. Je moet nu niet per se bellen voor mij, maar mochten ze me ooit vragen voor een volgend seizoen, ik zou zeker meedoen", zei Conner. "Op die manier was ik al van zijn radar af."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.