VTM

Conner Rousseau verrast door wat hij te horen kreeg na try-out ´The Masked Singer'

door: WVDS
Niels Destadsbader en Conner Rousseau
Afbeelding bron: VTM

Conner Rousseau geeft toe lang te hebben getwijfeld voor hij inging op de vraag van ‘The Masked Singer’. Hij vertelt hoe de programmamakers hem overhaalde.

“Ik heb heel lang getwijfeld om deel te nemen aan 'The Masked Singer' omdat het zo ver buiten mijn comfortzone lag. Maar op een gegeven moment heb ik wel toegezegd om eens te proberen. Je wordt dan gevraagd om een paar liedjes te zingen tijdens een soort ‘try-out’”, zegt Conner Rousseau aan Showbizz24.

“Na mijn ‘try-out’ dacht ik dat ze zouden zeggen ‘het wordt niets met u’, maar ze zeiden ‘Je moet meedoen, want dit wordt geweldig’. De zangcoach vertelde me na onze eerste ontmoeting dat ik wel aardig wat aanleg heb om te zingen.”

“En dat maakte dat ik voldoende vertrouwen kreeg in mezelf en mogelijkheden begon te zien, want ik wil alles wat ik onderneem zo goed mogelijk doen.” 

“Week na week zeiden mijn collega’s dat ik groeide in mijn performance. Ik voelde me telkens zekerder worden van mijn stem en in mijn pak.” 

“Het is al veel gezegd, maar het pak dragen is echt heel pittig: heel warm, loodzwaar en je kan moeilijk ademhalen. Laat staan dat je er dan nog in moet dansen en zingen, zoals ik moest doen. Het was een ‘once in a lifetime experience’ voor mij en ik heb ervan genoten.”