The Masked Singer Conner Rousseau reageert op 'The Masked Singer'-verdenking: "Daar ben ik vandaag vooral mee bezig"
COS

Miss Poes, Ridder en Konijn: zij staan vrijdag in de finale van 'The Masked Singer'. Over de identiteit van de figuren zijn de meningen verdeeld. Bij Konijn klinkt de naam 'Conner Rousseau' echter opvallend vaak.

"Hoe gaat het met uw stem?" Die vraag kreeg Conner Rousseau zondag plots van Dany Verstraeten tijdens het middagnieuws op VTM. "Ik vraag dat omdat de bookmakers het erover eens zijn dat u het Konijn bent in 'The Masked Singer'", legde het nieuwsanker uit.

"Da's een speciale vraag hier, meneer Verstraeten", klinkt het bij een enigszins nerveuze Vooruit-voorzitter. Mag hij daar wel op antwoorden? "Ik wil daar wel op antwoorden", zegt Conner. "Ik hou van een uitdaging, ik hou van leuke zaken. Mocht men mij daar ooit voor uitnodigen dan wil ik daar gerust over nadenken."

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat hij erover aangesproken wordt. "Er zijn wel heel veel mensen die mij erover aanspreken. Het toont aan dat het programma boeit, maar ik ben vandaag wel vooral bezig met wat er over de energieprijzen beslist wordt", besluit hij.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.