Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ maakt zich zorgen: “Nick gaat door een moeilijke periode”
COS
Christophe uit ‘Blind Getrouwd’ maakt zich zorgen: “Nick gaat door een moeilijke periode”
Foto: VTM/Facebook - Blind Getrouwd

Christophe Ramont en Nick Laenen bleven na hun avontuur in ‘Blind Getrouwd’ geen koppel. Het duo is wel nog steeds erg goed bevriend.

“Mijn hart en bloeddoorstroming functioneren perfect. Met de hartklep die ik nu heb, kan ik 300 jaar worden volgens de dokters”, lacht Christoff. Voldoende rusten lukt niet altijd. “Ik ben een zelfstandige en dan moét je gewoon aan de slag blijven. Niet alleen voor het geld, maar gewoon om mijn creativiteit kwijt te kunnen.”

“Ik probeer te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ik ben onlangs een paar keren flauwgevallen. Drie keer op een week. Een keertje thuis, een tweede keer bij Jan Smit in de auto, en een derde keer in Duitsland. Van zodra ik kon ben ik onmiddellijk naar dokter Brugada gegaan. Paniek! Maar de dokter vindt niets. Mijn hart en mijn hartklep werken perfect. Mijn bloeddruk is ook perfect. Ik maak me wel een klein beetje ongerust, want ik wil natuurlijk graag weten wat de aanleiding zou kunnen zijn en hoe het zou kunnen verholpen worden, maar voor de rest voel ik me echt top!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.