Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' moet iets van het hart na concert van Madonna: "What the fuck?"
LHX
Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' moet iets van het hart na concert van Madonna: "What the fuck?"
Foto: Instagram @c_ramont

Het afgelopen weekend trad Madonna twee keer op in het Sportpaleis. Ook Christophe Ramont, die we allemaal nog kennen van 'Blind Getrouwd', was erbij.

Er waren heel wat bekende gezichten aanwezig bij de optredens van Madonna. Natalia, Belle Perez, Kelly Pfaff en Shania Gooris... Ook Christophe Ramont, die in 'Blind Getrouwd' gekoppeld werd aan Nick Laenen, wilde het niet missen.

Het werden twee spectaculaire shows, al moesten de fans wel heel veel geduld oefenen. Zaterdag begon het concert met een uur vertraging, zondag liet Madonna maar liefst anderhalf uur op zich wachten. 

"Ze was, blijft en is de Queen", schrijft Christophe Ramont achteraf op Instagram bij enkele beelden van de avond. "Absoluut fantastisch optreden, alweer." Wat hij het pakkends vond, was het moment waarop er op de tonen van 'Live To Tell' foto's geprojecteerd werden van slachtoffers van aids. 

Daarnaast deelt hij ook een screenshot van een chatgesprek met een vriend die eveneens aanwezig was. "Ik zat naast twee bomma's, en toen Madonna met de pridevlag kwam, zei de ene: 'Moet dat er ook weer bij?'", vertelt die.

Christophe kan zijn ogen niet geloven. "Werkelijk iedereen mag naar eender welk optreden gaan van mij, maar what the fuck kom je op een concert van Madonna zoeken als je denkt dat de pridevlag niet gaat getoond worden?!", vraagt hij zich af. "Ik ga toch ook niet naar het partijcongres van Vlaams Belang om vervolgens de commentaar te geven dat het allemaal wel wat conservatief is daar..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.