Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' krijgt slecht nieuws te horen: "Ik ben hiv-positief"
COS
Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' krijgt slecht nieuws te horen: "Ik ben hiv-positief"
Foto: Instagram @c_ramont

Christophe Ramont leerden we kennen in 'Blind Getrouwd'. Hij zorgde samen met Nick Laenen voor een primeur; ze waren het eerste homokoppel dat trouwde.

Christophe Ramont belde onlangs Linde Merckpoel op. Hij wou haar en haar 'Linde'-publiek op VRT NU iets vertellen. "Ik heb het nieuws gekregen dat ik hiv-positief ben. Iets waar ik zelf ook altijd heel erg bang voor geweest ben", onthult Christophe.

Christophe voelde zich kwaad en schuldig toen hij het nieuws kreeg. Verdrietig was hij niet. Hiv-positief zijn, dat is vandaag de dag immers geen doodsvonnis meer. "Het betekent eigenlijk dat je je leven kan verderzetten, maar dat je wel medicatieafhankelijk wordt. Je moet iedere dag een pil nemen."

De Gentenaar wil met zijn verhaal hiv-positief zijn uit de taboesfeer halen. "Al zijn er maar een paar mensen die ermee durven buiten komen of het tegen hun dichte kring durven vertellen. Als het maar een paar mensen zijn, vind ik het al 'mission accomplished' voor mij", aldus Christophe bij 'Linde'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

https://www.instagram.com/p/CW7iJeJtEgc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.