Blind Getrouwd Christiaan wil nog wat kwijt aan Jana na droevige ontknoping van 'Blind Getrouwd'-avontuur
COS

Jana De Bosscher en Christiaan Graulus legden een mooi parcours af in 'Blind Getrouwd'. Toch besloten ze niet getrouwd te blijven.

"'Maybe we do, maybe we don't. Maybe we will, maybe we won't.' De lyrics van onze openingsdans konden ons avontuur samen niet beter omschrijven", schrijft Jana De Bosscher op Instagram. "Een parcours van ups en downs, waarvan ik enkel de positieve herinneringen zal meenemen naar de toekomst."

"We beslisten om niet langer als man & vrouw door het leven te gaan. Een beslissing die vandaag de dag nog steeds zwaar weegt. Ik ben blij dat we er met een positieve blik op kunnen terugkijken en dat ik er een vriend voor het leven bij heb. Christiana voor altijd!"

Brecht en Dziubi laten meteen van zich horen in de reacties. "Zo zo veel respect voor jullie beiden. Christiana forever. Ik zie jullie graag, well done!", reageert Brecht. "Alleen maar eindeloos respect en liefde voor jullie allebei!", schrijft Dziubi.

De mooiste reactie is natuurlijk die van Christiaan. "Ik zal altijd een vriend voor het leven blijven hè. Ben blij en dankbaar dat ik dit avontuur samen met jou heb kunnen beleven", aldus Christiaan.

https://www.instagram.com/p/Ck9EQEmL07g/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.