Blind Getrouwd Christiaan uit 'Blind Getrouwd' is wat opgevallen bij Brecht en Dziubi
COS

In 'Blind Getrouwd' loopt de huwelijksreis op z'n einde. De koppels gaan bij hun terugkeer uit Bodrum vijf weken samenwonen. Zo kunnen ze elkaar nog beter leren kennen.

Tussen Christiaan Graulus en Jana De Bosscher klikt het goed. Ze deinsden er tijdens hun eerste momenten als getrouwd koppel al niet voor terug om elkaar vast te pakken en zelfs te kussen.

Ook op de huwelijksreis hebben Christiaan en Jana het fysieke opgezocht bij elkaar. Het fysieke contact met Jana vindt Christiaan wel belangrijk. "Da's niet alleen belangrijk in de liefde, maar ook in vriendschap", zegt Christiaan in TV Familie.

Christiaan knuffelt vaak met vrienden en collega's. Als spoedverpleegkundige vindt hij het fysieke aspect bij patiënten ook belangrijk. "Al gaat het dan eerder over een hand op de schouder om troost te bieden."

"En ja, in een relatie wil je je partner toch eens goed kunnen vastpakken, hé. Gelukkig voelde ik dat Jana ook zo in elkaar zit. Maar 't was toch nog minder dan bij Brecht en Dziubi, nee? Amai, bij die mannen is 't vuurwerk", besluit Christiaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.