Blind Getrouwd Christiaan uit 'Blind Getrouwd' neemt erg drastisch besluit over Jana na mislukt huwelijk
COS

Voor Christiaan Graulus was 'Blind Getrouwd' jammer genoeg geen succes. Het huwelijk met Jana De Bosscher liep met een sisser af.

Het huwelijk van Christiaan Graulus en Jana De Bosscher zag er lange tijd veelbelovend uit. Toch beslisten Jana en Christiaan om niet getrouwd te blijven. Nadat ze toch even probeerden te daten zonder de camera's, trok Christiaan er definitief de stekker uit.

Nu blijkt Christiaan een nog drastischer besluit te hebben genomen: het contact is verbroken. "Jana en ik, wij horen elkaar niet meer. Of toch heel weinig", geeft Christiaan toe bij HLN Showbits. "Maar ik denk niet dat dat verkeerd is. We moeten allebei een beetje door kunnen gaan met ons leven."

"Jana is haar ding aan het doen en ik doe mijn ding. Ik denk niet dat het nodig is om op één of andere manier toch die vraag te blijven stellen van: ja, wat als? Ik denk niet dat dat zin heeft", besluit Christiaan. Hij benadrukt wel dat ze elkaar niet mijden.

"Zo ver gaat het niet", zegt hij. Zo zagen ze elkaar recent op het verjaardagsfeestje van Dziubi. "Daar hebben we elkaar gezien en ook met elkaar gepraat natuurlijk. Het is niet dat we zoiets hebben van: jij moet daar gaan staan en zal ik dan hier gaan staan. Nee, dat hoeft niet", aldus Christiaan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.