Blind Getrouwd Christiaan uit 'Blind Getrouwd' doet schrikken: "Voelt als een stap terug"
COS
Christiaan uit 'Blind Getrouwd' doet schrikken: "Voelt als een stap terug"
Foto: VTM

Binnen twee weken weten we voor welke koppels het 'Blind Getrouwd'-experiment een succes was. Jana en Christiaan lijken alvast op de goede weg.

Tussen Jana De Bosscher en Christiaan Graulus gaat het sinds de start van 'Blind Getrouwd' met ups en downs. Het is duidelijk dat ze een klik hebben. Toch zijn ze al een paar keer tegen hindernissen gelopen. 

Zo gaf Jana tijdens de huwelijksreis aan dat Christiaan eigenlijk niet haar type is. Die uitspraak kwam hard aan. Even dacht de verpleegkundige dat hij de handdoek in de ring kon gooien. 

De plooien werden meteen weer gladgestreken, maar maandag was er plots weer een straffe uitspraak van Jana. Ze vertelde dat ze een ruigere man in bed zoekt en dat Christiaan slanker is dan ze van een man gewend is.

"Op het moment dat ik het hoorde vond ik het confronterend, want het voelde als een stap terug", geeft Christiaan toe in Het Laatste Nieuws. "Net zoals die keer dat Jana zei dat ik haar type niet was."

Christiaan bewondert Jana wel om het feit dat ze zo eerlijk is. "Maar ik zei ook meteen dat ze me tijd moest geven voor mezelf om eraan te werken. Ik kan niet opeens een pornoster worden die van alles uit zijn hoed tovert."

Meer nieuws

Meer nieuws

.