Christiaan heeft harde woorden voor Jana vlak voor ultieme beslissing in 'Blind Getrouwd'
COS
Christiaan heeft harde woorden voor Jana vlak voor ultieme beslissing in 'Blind Getrouwd'
Foto: VTM

Van een verrassing gesproken maandag in 'Blind Getrouwd'. Het waren Jiri en Florence die opnieuw 'ja' tegen elkaar zeiden en niet Jana en Christiaan.

Jana De Bosscher en Christiaan Graulus kenden een vliegende start in 'Blind Getrouwd'. Er werd al snel open over intimiteit gepraat en we zagen veel affectie tussen het koppel. Maar de laatste afleveringen ging het bergafwaarts.

Jana en Christiaan begonnen de twijfelen over hun match. Zou het op termijn wel werken met de afstand en de weinige tijd die ze samen zouden kunnen spenderen. Ook fysiek vielen een aantal verschillen op.

Vooral Jana lijkt nu spijt te hebben van haar veeleisendheid. "Nu zegt ze dat ze mijn inzet destijds niet naar waarde heeft geschat", zegt Christiaan in Dag Allemaal. "Bij haar was de redenering altijd: 'Ik wil vooral eens zien hoe het met ons gaat in 'de echte wereld'.' Weg van de camera's dus."

"Maar ik vond dat het toen moest gebeuren, tijdens die zes weken. 'Ik ga niet na het experiment nog eens een examen afleggen', zei ik haar", aldus Christiaan na het 'Blind Getrouwd'-experiment.

Meer nieuws

Meer nieuws

.