The Masked Singer Champignon ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Dit was zijn anonieme tipgever"
COS
Champignon ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Dit was zijn anonieme tipgever"
Foto: VTM

Vrijdag is het tijd voor de ontknoping van 'The Masked Singer'. Dan worden de laatste drie figuren ontmaskerd en weten we eindelijk wie er al die tijd onder de maskers schuilging. 

Bij Raaf en Tovenaar horen we steeds meer eensgezindheid. Dat kan bij Champignon niet gezegd worden. Er blijven nog steeds een aantal hoofdverdachten over: Wesley Sonck, Sven De Leijer, Sander Gillis en Miguel Wiels.

Op Facebook merkt een fan van 'The Masked Singer' op dat heel wat tips overduidelijk naar Miguel wijzen. "Ze proberen ons zo te doen denken dat er té veel tips naar Miguel verwijzen, zodat dat echt niet waar kan zijn. Daardoor gaan veel speurders naar andere namen zoeken."

Lang geleden

Blijven we mee op de piste van Miguel, dan vragen we ons natuurlijk af wie de anonieme tipgever was in een filmpje van een paar weken geleden. Zou het Niels Destadsbader kunnen zijn?

Kijken we opnieuw naar het filmpje, dan vallen ons twee dingen op. "Hey, da's lang geleden", klinkt het. Dat lijkt ons toch iemand die iets met het programma te maken heeft. Niels presenteerde het programma natuurlijk twee seizoenen.

"Ik sta natuurlijk achter hem. Al staat hij meestal achter mij", horen we ook. Als pianist is Miguel telkens achter Niels op het podium te vinden. Het zou ons niet verbazen mocht Niels zijn goede vriend de afgelopen jaren aangespoord hebben: "Als ze je vragen, moet je echt meedoen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.