Boer Zkt. Vrouw Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' schrikt: "Nu ik de afleveringen bekijk, is het zo duidelijk"
COS
Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' schrikt: "Nu ik de afleveringen bekijk, is het zo duidelijk"
Foto: VTM

Cathy verraste in 'Boer zkt Vrouw' door niet Björn maar Kenny mee te nemen op romantische trip. Cathy wou zich tijdens het weekend vooral amuseren en met de West- Vlaming zou dat zeker lukken.

Björn nam zijn 'Boer zkt Vrouw'-exit erg sportief op. Hij hoopte dat Cathy en Kenny er een leuk weekend van zouden maken en dat ze de tijd zouden nemen om elkaar goed te leren kennen.

"Als het klikt, dan klikt het. Klikt het niet, dan mag Cathy mij zeker opnieuw contacteren. Want ik was wel met de juiste intenties hier", klonk het bij Björn. Contact blijkt er nog steeds te zijn.

"We horen elkaar nog wekelijks", vertelt Cathy. "Hij is bijvoorbeeld net nog met zijn zoontje naar de boerderij gekomen. Onze relatie gaat niet verder dan vriendschap, maar het is fijn om hem nog te horen."

"Nu ik de afleveringen bekijk, is het allemaal zo duidelijk wie oprechte gevoelens had en wie niet. Welke oogjes glinsteren en welke niet. Maar tijdens zo'n opnameweek komt er zoveel op je af, dan is het veel moeilijker om door het bos de bomen te zien", besluit Cathy over het avontuur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.