Boer Zkt. Vrouw Cathy uit 'Boer zkt Vrouw' laat zich kritisch uit over Bente na niet zo fraaie opmerking van Jef
COS

'Boer zkt Vrouw' is dit seizoen dan toch geen groot succes geworden. Cathy en Stef hebben intussen wel de liefde gevonden bij Wes en Marie.

Op de reünieaflevering zagen we een stralende Cathy. De uitbaatster van een boerenspeeltuin biechtte op dat ze de liefde had gevonden bij Wes. Voor wie er minder goed nieuws was, was koeienboer Jef.

"Deze afloop had ik niet zien aankomen", geeft Cathy toe in Dag Allemaal. "Bij de opnamen van de reünieaflevering merkte ik dat Jef de draad van zijn leven langzaam weer probeert op te pikken, maar ik voelde ook dat hij heel graag nog met Bente samen was geweest."

Het liep fout tussen Bente en Jef na een opmerking van de boer. Hij had zich nogal scherp uitgelaten over Bentes gewicht. "Ja zeg, soms moet je een vent ook met een korreltje zou nemen en wat hij zegt een beetje relativeren", merkt Cathy op.

"Wat ik op landbouwbeurzen al te horen heb gekregen van zatte loonwerkers... Jef heeft ook niet gezegd dat ze een vette koe was, hè. Trouwens, veel mannen - onder wie de mijne - houden wel van wat stevig billenwerk."

Meer nieuws

Meer nieuws

.