Cathy krijgt niet mis te verstane waarschuwing in 'Boer zkt Vrouw': "Denk heel goed na"
COS
Cathy krijgt niet mis te verstane waarschuwing in 'Boer zkt Vrouw': "Denk heel goed na"
Foto: VTM

In 'Boer zkt Vrouw' leren de boeren de kandidaten steeds beter kennen. Sommige schakelen zelfs hulp van hun omgeving in.

In 'Boer zkt Vrouw' nodigde Cathy haar drie beste vriendinnen Karen, Leen en Gitte uit. Zij kwamen niet voor een beetje smalltalk, maar legden de heren echt op de rooster. De ene deelnemer kon daar beter mee om dan de andere. Vooral Kenny leek het moeilijk te hebben.

"Hoe zie jij dat passen van het verre Brugge?", vroegen de dames hem. "Wel, de afstand is wel een beetje... Maar het concept kan ze misschien ook elders uitbaten", merkt hij op. "Je gaat ze al niet wegkapen, hè. Jij kunt ook naar hier komen."

"Amai, vent. Ze was niet op haar mondje gevallen. Alle drie niet", reageert hij na het gesprek. "Dat is niets voor mij, van de eerste keer over allemaal zulke dingen praten. Direct zo serieus en zo. Amai", zegt Kenny.

Stapelverliefd

Cathy's vriendinnen vellen achteraf een oordeel over de mannen. Zo denken ze niet dat Dries bij haar past. Kristof dan weer wel. "Zowel innerlijk als uiterlijk past hij bij haar", zeggen ze. Ze zien ook dat hij al "stapelverliefd" is. Cathy heeft zichzelf verraden met haar blikken bij Kenny en Björn.

"Maar ik denk dat Kenny nog niet matuur genoeg is", merken ze op. "Als ik jou naar Kenny zie kijken, denk ik van: het is gekozen. Maar dan denk ik: Cathy, denk heel goed na. Want ik zien hem niet naar hier verhuizen. Totaal niet. Je moet ook aan latere termijn denken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.