Cathérine Moerkerke krijgt telefoontje van VTM met enorm onaangenaam nieuws
COS
Cathérine Moerkerke krijgt telefoontje van VTM met enorm onaangenaam nieuws
Foto: Photonews

In augustus werd het gloednieuwe programma 'Het Jachstseizoen' aangekondigd bij VTM. Intussen zijn alle afleveringen uitgezonden, maar daarbij is wel iets opgevallen. 

"Binnenkort nieuw bij VTM: o.a. Sam Gooris & Sergio, Sven De Ridder & Gunther Levi, Cathérine Moerkerke & Hannelore Simoens, Guga Baúl & Chris Van Espen en Jens Dendoncker & Jeroen Verdick slaan samen op de vlucht", klonk het bij VTM

Opvallend: de aangekondigde aflevering met Cathérine en Hannelore heeft het scherm niet gehaald. Daar lijkt nu een opvallende reden voor. Er was een groot technisch probleem: de camera had het begeven. Het geheugenkaartje kon niet ingeladen worden. Dat vernemen we in de HLN-podcast 'De Mediawatchers'.

"We vinden het ook heel jammer, want dat was een heel fantastisch leuke dag", zegt Cathérine in de podcast. "We hadden ook heel veel moeite gedaan om ons plan op punt te zetten. We hebben daar eigenlijk een paar dagen aan gewerkt. En we waren dan nog gewonnen ook."

Maar plots kwam het telefoontje. "Heel eerlijk, het heeft lang geduurd voor ik het geloofde. Vonden ze het niet spannend genoeg? Hebben we iets verkeerds gezegd? Dat kan toch niet dat je beelden kwijt bent. Maar het is effectief gebeurd. We vonden het superjammer, want we hadden echt een grave uitzending."

Meer nieuws

Meer nieuws

.