Candice Martens komt met verrassend nieuws na breuk met Marijn Lenaerts
LHX
Candice Martens komt met verrassend nieuws na breuk met Marijn Lenaerts
Foto: Instagram @candice.martens

Ze leken in 'Blind Getrouwd' wel het perfecte koppel, maar het mocht niet zijn. Uiteindelijk besloten Candice Martens en Marijn Lenaerts dan toch een punt achter hun huwelijk te zetten.

Lange tijd hadden Candice Martens en Marijn Lenaerts een langeafstandsrelatie, maar uiteindelijk besloot Candice dan toch om Beveren te verlaten en bij Marijn in Binkom in te trekken. Het was jammer genoeg geen succes: het was rond die tijd dat de eerste barstjes in hun relatie kwamen.

Inmiddels is hun scheiding al een jaar geleden. Marijn deelde onlangs voor het eerst foto's van zijn nieuwe vriendin. Candice, daarentegen, is nog steeds single.

Hoewel ze samen moeilijke tijden kenden, kijkt ze toch positief terug op haar hele verhaal met Marijn. Ruzie hebben ze niet gehad, en daar is ze erg dankbaar voor. "Dat is een groot geluk", zegt ze tegen Het Laatste Nieuws. 

Het heeft er namelijk voor gezorgd dat ze niet te hard heeft geleden onder de breuk. Ook zijn zij en Marijn daardoor goede vrienden kunnen blijven: ze zien elkaar nog regelmatig.

Het verrassende is dat ze nog vaak in Binkom komt voor een ándere reden. Haar zus woont er nu. "Marijn en ik hebben haar gekoppeld aan een vriend van hem", klinkt het. 

Candice ontbijt
Instagram @candice.martens

Meer nieuws

Meer nieuws

.