Camille komt tot opvallende conclusie over Hippo in 'The Masked Singer': "Weet het bijna 100 procent zeker"
LHX

Het afgelopen weekend zongen de overgebleven deelnemers in 'The Masked Singer' een duet met een deelnemer van de voorbije edities. Hippo stond samen op het podium met Miss Poes, alias Camille.

Na wekenlang speuren is de identiteit van Hippo in 'The Masked Singer' nog steeds een mysterie. Hij en Miss Poes repeteerden nooit samen, maar Camille leerde hem tijdens de show toch van iets dichterbij kennen.

Tijdens die momenten is haar iets opgevallen, vertelt ze aan de jury. "Ik ben er eigenlijk van overtuigd dat het een internationale artiest is. Ik weet het bijna 100 procent zeker."

"Ik heb eens gelet op hoe hij sprak. Zijn articulatie alleen al vond ik heel netjes, iets té netjes. En toen ik aan het repeteren was voor het nummer, was hij een filmpje aan het maken voor mij. Ik zei: 'O, Hippo, draai je eens om!' En hij had dat niet onmiddellijk door. Dus ik dacht: ah, daar ben je misschien wel betrapt!"

Een internationale artiest, dus. Wie precies, dat weet Camille echter niet. Als ze mocht kiezen? "Shawn Mendes", lacht ze. "Of ik dacht misschien ook Loïc Nottet. Maar zijn Engels is wel heel goed. Dus ik denk eerder iemand met Engelse roots, die echt Engels spreekt elke dag."

Meer nieuws

Meer nieuws

.