CAMILLE komt met verrassend nieuws en heeft jouw hulp nodig
COS
CAMILLE komt met verrassend nieuws en heeft jouw hulp nodig
Foto: VTM

Fans van 'Lisa' nemen in het najaar afscheid van de VTM-telenovelle. Nog een dertigtal afleveringen en we weten hoe het verhaal afloopt voor Lisa, Jonas, Katja...

Fans hoeven niet te treuren. De volgende telenovelle staat immers al klaar. Camille Dhont zal de hoofdrol spelen in de nieuwste telenovelle van VTM. Die zal in 2024 in première gaan. De voorbereidingen zijn al gestart. Alleen... er is nog geen titel.

Voor het eerst ligt die keuze volledig in handen van de kijkers. Uit een shortlist van drie potentiële namen, die gekozen zijn door CAMILLE zelf, kunnen zij hun favoriet bepalen. Kruipt CAMILLE straks in de huid van Milo, Belle of Solange

"Binnenkort starten de opnames van de telenovelle op VTM. Ik heb er superveel zin in, maar we hebben één probleem: we hebben nog geen naam voor mijn personage", zegt CAMILLE.

Milo, Belle of Solange

"Mijn favoriete namen zijn Milo, Belle of Solange. Milo was vroeger mijn bijnaam op school. Ik had ooit Camille slordig geschreven waardoor de 'e" op het einde een 'o' leek. Sindsdien noemde iedereen mij dus Milo."

Belle is dan weer de afkorting van Isabelle, de mama van Camille. En Solange was de mama van Camilles opa, die vroeger een zangeres was. "Ik kan niet kiezen tussen die drie namen, dus jij mag beslissen op vtm.be!"

"De gekozen naam met de meeste stemmen wordt niet alleen mijn naam in de telenovelle, maar ook de titel van de telenovelle. Ik ben super benieuwd wat jullie gaan kiezen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.