Camille komt in ‘Liefde Voor Muziek’ tot opvallende conclusie over Loredana
PMN

Maandag is er een nieuwe aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Het is de tweede aflevering van dit seizoen.

Maandag staan de nummers van Pat Krimson en Loredana centraal. Ze vormen ook samen 2 Fabiola.

En dat 2 Fabiola draait om dance vibes heeft ook Margriet Hermans begrepen. Zij bijt de spits af en doopte de iconische monsterhit She’s After My Piano om tot het ambiancenummer Lekker Blijven Hangen. 

“Ik wou dit heel graag doen en ik heb er mijn eigen versie van gemaakt in het Nederlands!”, vertelt Margriet. Ze krijgt iedereen aan het dansen en leert hen ook haar eigen, bijpassende move…

Ook CAMILLE zorgt voor een verrassing van formaat. Als Ridder en Miss Poes bouwden Loredana en Camille een speciale band op in The Masked Singer. “Zij zou echt mijn zus kunnen zijn”, klinkt het bij Camille

Om zowel 2 Fabiola als Loredana te laten schitteren, brengt ze een ‘mashup’ van Lift U Up en Hou Vol. En daarbij houdt vooral Loredana het niet droog…  “Ik ben geen huiler op televisie maar Camille is het wel gelukt. Het was écht een verrassing!” 

Pat krijgt het dan weer moeilijk bij de cover van Suzan en Freek die Freak Out omtoverden tot een trage ballad. “Het is totaal iets anders, zo pakkend!”, vertelt Pat. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.