The Masked Singer Camille Dhont lijkt zelf te verklappen dat ze Miss Poes is in 'The Masked Singer': "Vergeten dat ze niet in kostuum is"
COS
Camille Dhont lijkt zelf te verklappen dat ze Miss Poes is in 'The Masked Singer': "Vergeten dat ze niet in kostuum is"
Foto: VTM

'The Masked Singer' loopt bijna op z'n einde. Dat Miss Poes een plek in de finale verdient, daarover zijn de kijkers unaniem. Maar wie is het?

Dat het zeker niet Tinne Oltmans is, weten we sinds vorige week. Zij was een van de hoofdverdachten, maar verscheen plots al mystery speurder. Nu lijken vooral Pommelien Thijs en Camille Dhont nog verdacht.

Nu lijkt het erop dat Camille zichzelf misschien verklapt heeft. Voor Internationale Vrouwendag zakten Camille Dhont, Kato Callebaut en Grace Khuabi af naar MNM. Ze brachten er covers van 'No Scrubs' van TLC en 'Wannabe' van Spice Girls.

In dat laatste nummer is het TikTok-account 'vlaamsespeurder' een dansmove van Camille in het oog gesprongen. De 'zigazig ah'-move van Camille en de eindpose van 'Show Me How You Burlesque' vertonen toch verdacht veel gelijkenissen.

"Camille is even vergeten dat ze niet in kostuum is", merkt 'vlaamsespeurder' op. Fans van het programma raken het echter nog steeds niet eens. "Het is Pommelien, jullie zullen het zien", klinkt het overtuigd bij enkele kijkers. Wij gokken toch ook eerder op Camille!

@vlaamsespeurder Antwoorden aan @vlaamsespeurder #camilledhont #misspoes #themaskedsinger #voorjoupagina ♬ origineel geluid - Ik drink graag koffie

Meer nieuws

Meer nieuws

.