Camille Dhont heel eerlijk na 'The Masked Singer': "Daarom wou ik vlak voor het begon afzeggen"
COS
Camille Dhont heel eerlijk na 'The Masked Singer': "Daarom wou ik vlak voor het begon afzeggen"
Foto: VTM

Camille Dhont mag zich sinds 18 maart de winnares van het tweede seizoen van 'The Masked Singer' noemen. Het had weinig gescheeld of Camille had er helemaal niet gestaan.

Camille Dhont werd voor het eerste seizoen al gevraagd, maar kon omwille van '#LikeMe' niet deelnemen. Dat ze voor het tweede seizoen weer aan haar dachten, deed haar een gat in de lucht springen.

"Ik ga eerlijk zijn: dat is het allerleukste wat ik ooit heb gedaan. Ik heb mijn grenzen zo hard verlegd", vertelt Camille bij '22 Minuten Stomme Vragen' op MNM. "Ik ben de grootste perfectionist op de wereld. En ik dacht vlak voor ik eraan begon: ik ga afzeggen, ik ga het niet meer doen, ik durf niet meer."

Claustrofobisch

Aan de basis van haar onzekerheid? Het Miss Poes-masker. "Ik kon gewoon niet ademen, ik kreeg echt precies een claustrofobische aanval en ik dacht: ik moet hier wel in zingen en dansen, dat gaat echt niet lukken."

Als kers op de taart was er dan nog eens de staart. Het harnas trok Camille helemaal achteruit. "In de afleveringen wissel ik van een lage naar een hoge staart. Die hoge heb ik maar twee keer aan gehad, ik kon niet meer. Ik was helemaal buiten adem."

"Maar ik ben zo trots dat ik die angst toch heb overwonnen en dat perfectionisme aan de kant heb proberen schuiven om gewoon te genieten van elke show. Ik vond het zo leuk!", aldus Camille Dhont na 'The Masked Singer'.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.