Camille Dhont erg geschrokken door wat ze leest na 'Liefde Voor Muziek': "Mensen nodeloos kwetsen"
COS
Camille Dhont erg geschrokken door wat ze leest na 'Liefde Voor Muziek': "Mensen nodeloos kwetsen"
Foto: VTM

Maandag ging het gloednieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek' van start. De openingsaflevering, waarin de nummers van Suzan & Freek centraal stonden, zat meteen vol steengoede covers.

Loredana De Amicis en Pat Krimson maakten een dance-versie van 'Als het avond is', Margriet Hermans ontroerde met 'Spiegelbeeld' en Davina Michelle blies iedereen omver met haar 'Gold Plated Love'.

Het was Camille Dhont die als laatste verraste met haar cover van 'Blauwe dag'. Die bracht ze in een West-Vlaamse versie. Op sociale media kan Camilles versie alvast op bijzonder veel enthousiaste reacties rekenen. 

Tussen al die mooie reacties zit er jammer genoeg ook één erg negatieve die zich vooral op het uiterlijk van Camille toespitst. "Niet zo bijzonder" en "witte melkflessen" moest Camille over haar looks lezen.

"In een van de gelukkigste momenten van mijn leven zijn er toch mensen die blijkbaar graag andere mensen nodeloos kwetsen. Dankjewel, concertnews", reageert Camille zelf op Instagram Stories.

"Dat maakt me juist sterker", voegt ze er nog aan toe. Ze verwijst ook naar de stip-itactie, de antipestactie van Ketnet waarvoor 'Diamant' van Camille dit jaar het themalied was. "Wees lief voor elkaar", besluit de zangeres.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.