Lisa Britt Das maakt intrede in 'Lisa' als Celine: 'Deze actrice is haar bekende moeder'
COS
Britt Das maakt intrede in 'Lisa' als Celine: 'Deze actrice is haar bekende moeder'
Foto: VTM

In 'Lisa' mogen we ons donderdag 3 maart aan een nieuw gezicht verwachten. De energieke Celine maakt dan haar intrede.

Britt Das kruipt vanaf donderdag in de huid van Celine. Britt kan je al kennen uit 'Wij waren daar', een reeks over de aanslagen in 2016 of uit 'Bloed, zweet & luxeproblemen', waarin ze met andere BV-kinderen naar Sri Lanka en Ghana trok. Britt is namelijk de dochter van Marleen Merckx, Simonneke uit 'Thuis'.

Britts personage Celine komt solliciteren in 't Excuus bij Lars en Remco. "In het echte leven sta ik als jobstudent ook achter de bar, dus de inspiratie moest ik niet zo ver gaan zoeken", zegt Britt over haar personage. Later krijgen we Celine nog vaker te zien, wanneer ze het hoofd van Remco op hol brengt.

"Celine is niet op haar mondje gevallen, wat leuk was om te spelen. Ze is assertief en draagt het hart op de tong. Op dat vlak kan ik nog veel van haar leren. Ik heb genoten van de draaidagen en amuseerde me rot op de set. Ook wanneer ik om 6u ‘s ochtends op de set werd verwacht, sprong ik goedgezind uit bed."

"De set van Lisa is een aangename omgeving met een toffe cast, crew en productie. Ik voelde me er heel snel thuis. Ik ben heel dankbaar dat ik zo’n leuke ervaring mocht opdoen in het begin van mijn prille carrière!", aldus Britt Das.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.