Blind Getrouwd Brecht uit 'Blind Getrouwd' in tranen na breuk met Dziubi: "Persoonlijke strijd gewonnen"
COS
Brecht uit 'Blind Getrouwd' in tranen na breuk met Dziubi: "Persoonlijke strijd gewonnen"
Foto: VTM

We kregen deze week bijzonder droevig nieuws te horen. Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' hebben besloten een punt achter hun huwelijk te zetten.

De breuk kwam voor velen niet helemaal als een verrassing. Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen waren al sinds eind januari niet meer samen gespot. Ook op sociale media verschenen ze niet meer op elkaars feed. Dinsdag bevestigden Brecht en Dziubi hun breuk.

"We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde", klonk het in een gezamenlijke mededeling.

Afgelopen weekend merkten we al dat er iets aan de hand was. Terwijl Dziubi samen met de 'Blind Getrouwd'-dames op weekend was in Den Haag, liep Brecht een marathon in Rotterdam. Zonder aanmoediging van zijn partner. Op Instagram zien we dat de breuk op dat moment nog erg vers was.

"Net een volledige marathon gelopen na een breuk", schrijft Brecht op TikTok. De Gentenaar is in tranen. "Een mix van emoties: ik ben onder de 4 uur geëindigd en heb een persoonlijke strijd gewonnen." Jana De Bosscher reageert: "Jij topper!" En ook Christiaan Graulus laat een boodschap achter: "Ben echt trots op u!"

@brecht.degeyter Mix of emotions: I finished sub 4:00 and won a personal battle #healing #breakup #running #marathon ♬ original sound - ADVNCE.HQ

Meer nieuws

Meer nieuws

.