Brecht en Jolien uit 'Blind Getrouwd' genoodzaakt om kinderwens uit te stellen
LHX
Brecht en Jolien uit 'Blind Getrouwd' genoodzaakt om kinderwens uit te stellen
Foto: VTM

2023 was een bewogen jaar voor Jolien De Neve en Brecht Heldenbergh. Niet alleen namen ze deel aan 'Blind Getrouwd', ook ging Jolien voor een heuse carrièreswitch.

Tot voor kort werkte Jolien als stewardess, maar inmiddels zit ze weer elke dag op de schoolbanken. Ze is begonnen aan de politieschool. Op 1 december zou ze afgestudeerd moeten zijn, en daarna volgen er nog zes maanden stage.

Haar beslissing heeft een grote impact op haar leven met Brecht. Zo moet het koppel hun kinderwens, die bij allebei erg groot is, noodgedwongen een jaartje uitstellen.

"Vijf jaar gaan we niet meer wachten, maar volgend jaar komt nog iets te snel", zegt Jolien daarover tegen Het Laatste Nieuws. "Het gaat sowieso al veel verandering bij elkaar zijn volgend jaar. Voor een kindje gaan we geen tijd hebben."

Wat er óók moet worden uitgesteld, is hun trouwfeest. Op Joliens verjaardag vroeg Brecht haar immers opnieuw ten huwelijk. Ze willen graag nóg eens trouwen en daarbij echt bewust voor elkaar kiezen.

Haar studies én de prijs van een groot feest zorgen er echter voor dat ook dát nog niet voor dit jaar zal zijn. "Wellicht voor in 2025", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.