Blind Getrouwd Brecht doet maandag in ‘Blind Getrouwd’ straffe onthulling bij Jolien die enorm schrikt: “Een no-go voor mij”
PMN
Brecht doet maandag in ‘Blind Getrouwd’ straffe onthulling bij Jolien die enorm schrikt: “Een no-go voor mij”
Foto: foto: VTM

Het gaat vooruit. Maandag is er al de vierde aflevering van het seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Het wordt weer een boeiende aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De vier koppels zijn op huwelijksreis vertrokken.

Iedereen trok naar het zonnige Rhodos. Daar leerden de pas getrouwde koppels hun partners weer een stuk beter kennen.

Het Grieks eiland Rodos is de ideale plek om om een week lang te ontstressen in de zon, te genieten van elkaar en voor het eerst - als je de camera’s wegdenkt dan toch - even ongedwongen onder hun tweetjes te zijn. De eerste openhartige gesprekken zijn dan ook niet veraf.

7 dagen op 7, 24 uur op 24, op reis gaan met iemand die je nog maar net kent. Weinigen doen het de Blind Getrouwd-deelnemers na. Voor Brecht is de huwelijksreis alvast geen straf: “Dit is een van de mooiste momenten van mijn leven, heb ik de indruk.” 

“Al die dingen die ik nu allemaal meemaak, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dat zijn endorfines in mij die loskomen, ik kan daar niet meer tegen… Ik kan niet meer stoppen met lachen.”

Kinderen
Opvallend is dat Jolien en Brecht al meteen een heel diepgaande gesprek voeren. Het gaat over kinderen.

“Ik heb altijd gezegd dat als ik aan kinderen begin, een stabiele situatie wil”, legt Brecht uit aan Jolien. “Je wil dat kindje een goede toekomst kunnen geven.”

Kinderen is ook wel iets dat Jolien bezighoudt. “Ik ben 32 jaar en je ziet iedereen rondom u kinderen krijgen. Je wil dan een relatie, maar je hebt dat niet.”

Brecht doet een straffe onthulling. “Ik had dat idee over kinderen laten varen”, zegt hij. 

Het doet Jolien oprecht hard schrikken. “Echt?”, reageert ze verwonderd.

“Spreek over je eerste date over kinderen tegen mannen en ze lopen al gillend weg”, zegt Jolien. “Het voelde nu veilig omdat in deze setting te doen.”

Jolien is wel heel duidelijk. “Een man die geen kinderwens heeft is voor mij een no-go.”

Brecht zegt daar het volgende over. “Als we nu gelukkig zijn en we wonen samen, dan kan het nog, hé.” Hij sluit het gelukkig niet helemaal uit.

e:

Meer nieuws

Meer nieuws

.