Boer Zkt. Vrouw 'Boer zkt Vrouw'-kijkers spuwen VTM-programma plots massaal uit: "Ik ga niet meer kijken"
COS
'Boer zkt Vrouw'-kijkers spuwen VTM-programma plots massaal uit: "Ik ga niet meer kijken"
Foto: VTM

Op zondag volgen we de zoektocht naar de liefde van vier boeren en één boerin. Dina Tersago presenteert al het vijftiende seizoen van 'Boer zkt Vrouw'.

Afgelopen zondag zagen we onder meer hoe Cathy haar mannen onderwierp aan een verkleedfeestje en een vragenvuur van haar vriendinnen. Op de boerderij van Stef zagen de dames dan weer hoe een kalfje geboren werd.

Op sociale media klinkt het kritiek na de aflevering van zondag. "Belachelijk is het geworden, is niet meer zoals vroeger", klinkt het teleurgesteld. "Het spontane van de deelnemers is ver zoek. Vraag me af waarom sommigen meedoen."

"Ik heb het altijd graag gekeken. Maar nu vind ik het met dat geruzie en die jaloezie echt niet meer fijn om te kijken. Heb het deze week zelfs uitgezet. Echt zo belachelijk. Ik ga ook niet meer kijken", besluit een misnoegde kijker. Dat oordeel vellen heel wat voormalige kijkers.

"De ziel van het programma is al lang zoek. Ik kijk er niet meer naar. Echte liefde komt niet te voorschijn in een verkleedpartij... echte liefde zit veel dieper", lezen we nog. "Hou er niet meer zo van, is puberachtig aan het worden. Nee, het is niet de 'Boer zkt Vrouw' van vroeger."

Meer nieuws

Meer nieuws

.